Home > Klantverwijssysteem

Klantverwijs en Informatie Systeem (KVS)

De klant wil snel en accuraat worden geholpen. De klant wil snel en duidelijk geinformeerd worden. De klant wil (het liefst persoonlijk) verwezen worden naar de juiste balie. Hier zullen we op moeten inspelen! Met behulp van een goed klantverwijssysteem kunt u in een hoop wensen van de klant voorzien ! Klantgericht werken ! Dat is het motto.

Wij maken voor u op maat een Klantverwijs en Informatie Systeem (Narrowcasting). Naar uw wensen programmeren wij een klantverwijssysteem voor uw bedrijf. Geheel afgestemd op uw bedrijf. Geen bestaand software pakketje maar een geheel op uw eisen afgestemd klantverwijssysteem. In veel gevallen een scherm aan de wand met daarop uw bedrijfsinformatie en presentatie. Met veel mogelijkheden, bijvoorbeeld het weerbericht, buienradar, tijd en datum. Uw reclame enz. Maar uiteraard ook het Klantverwijs en Informatie Systeem. Van een eenvoudig nummersysteem waarbij de klanten een nummertje trekken en vervolgens het volgnummer op het scherm aan de wand zichtbaar is tot aan een systeem waarbij de klant ontvangen wordt door bijv. een zuil met keuzemogelijkheden of iemand die klanten ontvangt en begeleidt via het klantverwijssysteem (KVS) zodat de klanten op het scherm aan de wand de juiste informatie en de juiste verwijzing krijgen te zien. Al uw wensen zijn mogelijk. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor uw bedrijf. Wij bouwen Webbased software voor u, op uw wensen afgestemd. Het klantverwijssysteem voorziet ook in narrowcasting (reclame en informatie op het scherm) zodat u uw klanten op de juiste manier informeert.

  • Klantverwijssysteem (KVS) met nummerautomaat (volgnummersysteem)
  • Klantverwijssysteem met klanten begeleiding
  • Narrowcasting (reclame en informatie op het scherm)
  • Klantverwijssysteem met persoonlijke klantbegeleiding
  • Alles totaal voor uw bedrijf op maat gemaakt
  • Alle software wordt Webbased geprogrammeerd dus op afstand te onderhouden en aan te passen
  • Aanpassingen en onderhoud op bases van onderhoudscontract
  • U betaald een maandbedrag voor het gebruik van de software.
  • Alles wordt door i-POS.nl BV verzorgt, zowel software, hardware en montage.

Specifiek voor de apotheek hebben wij balie nummer systeem software. Deze applicatie wordt op maat geschreven voor uw apotheek. Afhankelijk van het aantal balie's en de gewenste afhandeling. Ook kunnen wij statistische overzichten maken zodat u de wachttijd en het balie verloop kunt volgen. Informeer naar deze oplossingen en naar de prijs !

Bel: 0492-326201 voor meer informatie.


Uw iiyama scherm aan de wand.