Home > Beeldscherm Reiniging

Beeldscherm Cleaning

DISKO 1504 en DISKO 1505 Geïmpregneerde microvezel reinigingsproducten. De nieuwe generatie hardware vraagt om een andere aanpak als het om reiniging gaat. Voor het schoonmaken van platte (TFT en LCD) beeldschermen, touch screens en laptops, bevelen de fabrikanten uitsluitend speciale reinigingsproducten aan.

Laptops nemen steeds vaker de plaats in van de standaard PC. Door het intensieve gebruik de laptop, vervuilen deze in vergelijking met PC’s vaak sterker en sneller. Daarnaast bevinden de elektronische componenten van een laptop zich vlak onder het toetsenbord. Deze componenten mogen niet worden blootgesteld aan vochtigheid!

Het beeldschermoppervlak van flatscreens en touchscreens zijn vaak uiterst krasgevoelig. Bij het gebruik van verkeerde (te harde) reinigingsdoeken kan het op een verkeerde manier verwijderen van stof en vuil al gauw krassen en beschadigingen veroorzaken. Het reinigen van flatscreens en touchscreens met een antistatisch reinigingsmiddel is niet nodig omdat deze nieuwe generatie beeldschermen niet statisch geladen zijn. Speciaal voor deze apparatuur zijn de volgende nieuwe microvezel reinigingsproducten ontwikkeld.

Microvezel reinigingspads voor beeldschermen. Box met 40 verpakkingen
€ 109.00
(incl. BTW € 131.89)
In winkelwagen
ART: DI1504 EAN: